Yönetim Mesajı
Banner Image

Yönetim Mesajı

Yönetim Kurulu Başkanı Mesajı

ULAK Haberleşme A.Ş., Savunma Sanayii Başkanlığı’nın haberleşme teknolojileri alanındaki AR-GE projelerinin ürünleşmesi amacıyla, 2017 yılında Savunma Sanayi Teknolojileri A.Ş. (SSTEK) şirketinin bir iştiraki olarak kuruldu. Aynı zamanda %24 SSTEK, %51 Aselsan, %25 Havelsan hisse dağılımına sahip güçlü ortaklık yapısıyla, savunma sanayii ekosisteminin önemli bir parçası olmuş durumda. 

Günümüz iletişim teknolojisi 4.5G’deki çalışmalarımız; haberleşme, telekomünikasyon ve iletişim sektörlerinin kesişim noktasında yer alırken; kısa sürede Türkiye’de LTE teknolojilerinde tüm operatörlerin çalıştığı bir firma olmayı başararak halihazırda Evrensel Projesi kapsamında 71 ilde, 1800 kadar noktada hizmet veriyoruz. Ticari operatörlere de hizmet vererek, Türkiye’nin her noktasını ULAK kapsama alanına alıyor; kaliteli ve güvenli iletişimi halkımızın hizmetine sunuyoruz. 

Bilgi güvenliğinin büyük önem arz ettiği çağımızda verilerin güvenliğinin yerli ve millî imkanlar ile korunması hususu önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu konuya yönelik çalışmalarımızı ürünlerimiz ile destekliyoruz. 

Yerli ve millî imkanlardan istifade ederek haberleşme teknolojilerinde tam bağımsız konuma gelebilmek ve bu alanda öncü bir marka olmak yolunda hızla ilerliyoruz. Yalnızca bugünün değil, geleceğin teknolojilerinde de söz sahibi olmak için adım atıyor; bu adımları proje, ürün ve çözümlerimiz ile somutlaştırıyoruz.